top of page

Vikend hiška

Če ste tudi vi eni izmed tistih, ki sanjate o moderni, kvalitetni in ugodni vikend hiški, potem vam bo zagotovo všeč naš objekt, katerega lahko takoj postavite na vaše zemljišče in že jutri uživate v kavici na vaši terasi. 

Ne glede na to, ali jo želite uporabljati za svoje namene, za najem ali kako drugače, je v 30 m2 umeščeno vse tisto kar vam je potrebno za sanjski oddih.

 

Dokler je bila še hišica v nastajanju, je bilo jasno, da želimo izdelati tip vikend hiške v kateri boste lahko uživali v vseh letnih časih in vremenskih razmerah, in to smo tudi dosegli zahvaljujoč našemu sistemu SIP panelov, ki so eden izmed najboljših izolacijskih panelov nasploh. SIP panel je strukturno izolirana plošča, ki je vsestranski, zelo stabilen in okolju prijazen gradbeni sistem za gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih stavb.

Vašo vikend hiško dimenzij 8,38 x 3,6 m lahko pripeljemo kot celoto ali pa se montaža opravi na sami želeni lokaciji postavitve. Za hiško ni potrebna temeljna plošča, lahko se namreč postavi na točkovne temelje ali pa na podvozje katerega vam lahko prav tako mi uredimo. 

Hiška vsebuje svetel bivalni prostor, ločeno spalnico in kopalnico in nudi več kot dovolj možnosti za čudovit počitek nekje v naravi daleč od vseh vsakdanjih skrbi in stresa.

Za še lepša druženja pa lahko naročite še dodatni paviljon, ki se odlično ujema z vikend hiško. 


 

Vikend hiška
Tloris
Zunanjost
Dnevna soba
Spalnica
Kuhinja
bottom of page