REFERENCE

1. PREZENTACIJSKI MODUL

Predstavljamo vam naš prezentacijski modul, ki smo ga izdelali z največjim veseljem, da prikažemo, kako pravzaprav modularni dom izgleda v živo, da lahko doživite to prav posebno toplo vzdušje že pred samim naročilom vašega doma. 

Za opremljanje modularnega doma v izmeri 36 m2 je poskrbela naša oblikovalka, ki se je poigrala s modernizmom in skandinavskim stilom, ki je nekako tudi najbolj priljubljen način opremljanja v zadnjem času. Dom vsebuje vse kar potrebujete in še več! Vabljeni na virtualni ogled skozi naš video ter seveda ob predhodni najavi možnost tudi ogleda v živo.

Prezentacijski modul.png
Prezentacijski modul 2.png

2. SWISS MODUL

Na hiško, ki smo jo postavili na Ženevskem jezeru v Švici smo zelo ponosni. Gre za objekt, ki je v svojih 30 m2 zajel vse kar potrebuješ za prijeten oddih. Da je stranka ljubiteljica lesa, je več kot razvidno v videu, saj se je odločila poleg lesene fasade, tudi za leseno notranjost in se na tak način popolnoma zlila z okolico.

3. HIŠKA PAŠMAN

Hiške na morju dobijo prav poseben čar. Je kaj lepšega od prebujanja v svojem lastnem domu na morskem zraku?

Da je objekt moč dobro izkoristiti nazorno prikazuje ravno hiška Pašman, ki je v svojih 65 m2 umestila kar 3 sobe, 2 kopalnici in prostorni bivalni prostor. 

4. LESENA MONTAŽNA HIŠA, Švica

Projekt na katerega smo zares ponosni je hiša Arzier v velikosti 136 m2 + 20 m2 leseni nadstrešek.

Prav posebno fasado, ki je mešanica lesa in smole, smo uvažali iz Kanade, izziv je bila tudi vgradnja stavbnega pohištva, ki se razlikuje od značilne vgradnje pri nas. Objekt, ki vsebuje toliko krasnih lesenih elementov, od stopnišča do tramov, je stranko več kot navdušil. 

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Slika 6

5. MODULARNA HIŠA, Dunaj, Avstrija

Naš zadnji projekt z Dunaja je modularna hiša v velikosti 43,87 m2, primerna za osebe s posebnimi potrebami. Hiša se nahaja v predmestju Dunaja in je primerna za celoletno bivanje zaradi svoje visoke izolativnosti. Igra bele barve in antracita, priljubljenega trenda v zadnjem času, se je pokazala kot odlična izbira tudi v Avstriji. 

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Hiša Dunaj