top of page

NOVO! NEW!

Vikend hiška

Vaš prostor za oddih

PicsArt_06-15-02.35.40.jpg

Vzemite si čas zase in svoje najbližje na lokaciji, ki vam najbolj ustreza. Vikend hiška dimenzij 8,39 x 3,6 m ponuja vse kar potrebujete in še več. V skrbno izoblikovanem tlorisu smo poleg spalnega prostora in do potankosti urejene kopalnice, umestili prostorni bivalni prostor s prostranim razgledom, ki omogoča še večje užitke med pitjem vaše kavice. Zunanji paviljon pa bo poskrbel, da bodo vsa vaša druženja še toliko lepša. 

Kavarna

...kjer se vklopijo senzorji za užitek...

Ste tudi vi eni izmed tistih, ki od nekdaj sanjate o svoji lastni kavarni? Vemo, da je vse v življenju toliko lažje s kavo. Naš cilj je bil ustvariti simpa "coffee shop" do katerega lahko pridete na zelo hiter in enostaven način. Prostor kamor boste lahko vnesli svojo energijo in ustvarili vaš prostor za povezovanje ljudi ob dobri skodelici kave. Skrbno dizajniran prostor dimenzij 6 x 3 m bo poskrbel, da zadovolji vsa vaša pričakovanja o svoji kavarni kakršno ste si od nekdaj želeli imeti. 

PicsArt_06-17-09.54.49 (1).jpg

EventBox

PicsArt_06-15-02.56.53.jpg

...kjer vaša poslovna srečanja dobijo še večji pomen...

Soba za sestanke, konferenčna hiška, hiška za usposabljanje, seminarje, razgovore, druženja in še bi lahko naštevali. Naš novonastali EventBox zagotavlja udobje v vsakem trenutku, ko ga potrebujete. 

V zadnjem stoletju se je marsikaj spremenilo, a stvar, ki nenehno ostaja ista, je ta, da moč sklepanja novih poslovnih uspehov še vedno tiči v osebnem stiku. In če so ti stiki sklenjeni v atraktivnem, modernem in kvalitetnem prostoru, je uspeh še toliko slajši. 

EventBox v velikosti 32,53 m2 bo vsekakor vaše poslovanje dvignil na nek nov nivo, atmosfero hiške pa bodo vaši sodelavci in poslovni partnerji zagotovo naravnost oboževali. Vemo pa, da v takšnih prostorih tudi nastajajo najboljše ideje.

PicsArt_06-19-12.00.21.jpg
bottom of page