top of page

Kavarna

Ste si tudi vi od nekdaj želeli lastiti kavarnico? Sanjali o svojem lastnem objektu do katerega bi lahko prišli na hiter in enostaven način? Izjemno nas veseli, ker vam lahko to možnost ponudimo prav mi.  

Atraktivni prostor dimenzij 6 x 3 m lahko postavite kamor želite in že zelo kmalu dočakate vaše goste medtem, ko pijete svojo prvo kavico. 

Med načrtovanjem objekta "Kavarna" je bila naša misija narediti estetsko dovršen in cenovno dostopen prostor, ki ustreza vsem potrebam sodobnega poslovanja. 

Vaše sanje o lastni kavarni lahko tako končno postanejo resničnost, objekt pa že komaj čaka, da ga personalizirate, po potrebi pa ga lahko kasneje tudi spremenite v zimsko verzijo z naknadno zasteklitvijo. 

Takšen objekt pa je seveda primeren poleg kavarne tudi za pekarno, slaščičarno, poletno kuhinjo ali pa vas morda spomni še na kakšno vašo idejo? Eno je jasno, vsekakor gre za prostor, ki v svojih 18 m2 ponuja nešteto možnosti in užitkov. Dodatna prednost pa je ta, da se šteje med mobilne objekte, kar pomeni, da ga v želenem trenutku lahko prestavite na kakšno drugo lokacijo ali pa jo čez čas, v kolikor se vaše želje povečajo, preprosto prodate, mi pa vam zgradimo še večji objekt. 

*

Kavarna 3
Kavarna 2
Kavarna 1
Kavarna 5
Kavarna 4
bottom of page